Blomqvist / Nettauksjon / Nye objekter / Herreklokke - Patek Philippe "Calatrava"

Nettauksjon

Objektnummer 134761-1
Utstilt Resepsjon, Fornebu
X

Følg objektet

Dersom du ikke er registrert kan du følge objektet på e-post. Dersom du registrerer deg kan du velge om du ønsker å bli varslet på mail eller kun på din medlemsside. Du kan registrere deg her. Du vil bli varslet 24 timer før auksjonen er over og når det blir avgitt første bud.

Varslingsinnstillinger dersom du ikke er medlem

Bli medlem

Varslingsinnstillinger for medlemmer

Objektet vil registreres på min side. Velg mellom følgende varsling i tillegg:

Herreklokke - Patek Philippe "Calatrava"

 • Tilslag

  Usolgt

  Vurdering 80 000 - 100 000 NOK

  Auksjonen er avsluttet

  Slutt 22.11.2020 20:34

  Objektet kan sendes med post i Norge for 250 NOK. For forsendelse og pris til utlandet vennligst kontakt [email protected]

English description

Herreklokke - Patek Philippe "Calatrava"

Gull. 18 K. Ca 1940.

Sort lærrem.
Referansenummer: 96.
Serienummer kasse: 298348.
Kaliber: 12-120.
Serienummer urverk: 293888.

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839, og er blant de eldste urprodusentene i verden. Siden 1932 har det vært eid av Stern-familien i Sveits. Patek Philippe oppfattes gjerne som en av de 4 store klassiske prestisjefylte klokkemerkene i verden, ved siden av Rolex, Audemars Piguet og Vacheron Constantin. Kundelisten har vært imponerende: Dronning Victoria, dronning Elizabeth II, pave Pius IX, Marie Curie, Albert Einstein, John F. Kennedy, Nelson Mandela, Pablo Picasso, Pyotr Tchaikovsky og Leo Tolstoy for å nevne noen.

I tillegg til å lage klassiske ur, produserer også Patek ekstremt kompliserte modeller med bla splitt-kronograf og minuttrepeter. Det er kanskje disse avanserte modellene som har gitt Patek den posisjonen de har i dagens klokkeverden. De mest avanserte modellene oppnår svært høye priser blant samlere, særlig de eldre modellene.
Dagens mest populære Pateker er de sportslige modeller Nautilus og Aquanaut. I markedsføringen hevder Patek at du aldri egentlig eier en Patek, du bare tar vare på den til neste generasjon. Begge deler er mulig, samtidig

Diameter 30,5 mm

Merknad: Bruksspor. Slitasje på rem.

Uret er ikke funksjonstestet, men fungerer ved katalogisering. Blomqvist innestår ikke for urets funksjon og ettersyn anbefales. Dersom det ikke er opplysninger om papirer, garantier, deler eller original eske medfølger dette ikke.


This text is automatically translated by Google, and Blomqvist does not guarantee that the translation is correct and can not be hold responsible for any action based on the translation.

Budhistorikk

Budgiver Tidspunkt Beløp
Foreløpig ingen bud
X

Tips en venn!

Herreklokke - Patek Philippe "Calatrava"

Informer en venn om dette objektet