Vinauksjon

Vinauksjoner – et samarbeid mellom Vinmonopolet og Blomqvist

Vinauksjon

Vinmonopolet og Blomqvist arrangerer jevnlig vinauksjoner. Auksjonene består av vin og brennevin solgt på vegne av privatpersoner. Innlevering pågår kontinuerlig. Vinmonopolet og Blomqvist har siden 2013 samarbeidet om vin- og brennevinsauksjonene med meget gode resultater. Fagpersoner hos Vinmonopolet foretar kvalitets- og verdivurdering, mens auksjonene foregår på Blomqvists nettside. All innlevering og utlevering foregår hos Blomqvist på Fornebu, Rolfsbuktveien 4 e-f. 

Tilslagsliste, vin, desember 2021

Tilslagsliste, brennevin, desember 2021

 

AUKSJONSKALENDER 2022

  Auksjonsstart     Auksjonsavslutning     Status
       
FEBRUAR 3. februar 9. og 10. februar  Fulltegnet
MARS  3. mars  9. og 10. mars  Fulltegnet 
APRIL  31. mars  6. og 7. april  Få plasser 
MAI 5. mai 11. og 12. mai Ledige plasser 
JUNI 9. juni 15. og 16. juni Ledige plasser 
       
       

  

KJØPE PÅ VINAUKSJON

Vinauksjonene foregår på nettsiden til Blomqvist. Her finner du foto og flaskene nøye beskrevet og vurdert av fagpersoner fra Vinmonopolet. For å by på auksjon må du være registrert kunde på blomqvist.no og være over 18 eller 20 år. Logg inn eller registrer deg for å få tilgang.  

Auksjonene foregår på nettsidene til Blomqvist. Få å delta på auksjon må du registrere en bruker på vår nettside og være over 18 eller 20 år. Når du har registrert deg, bekreftet din e-post, lagt inn din alder og lagt inn et betalingskort, har du anledning til å legge inn bud. Kjøpte flasker hentes hos Blomqvist på Fornebu eller på noen utvalgte Vinmonopol rundt om i Norge. Hentefristen er 14 dager etter auksjonen. 

Les mer om å kjøpe på vinauksjon her. 

SELGE PÅ VINAUKSJON

Ønsker du å selge ta kontakt med Sara Frimanslund, markedsansvarlig for auksjoner hos Vinmonopolet, på en e-post til [email protected] eller på telefon 95 70 77 35. 

På Vinmonoplets nettside finner du registreringsskjema og informasjon om hvordan du leverer inn. Verdivurdering og innlevering pågår kontinuerlig. Auksjonen kan bli full før innleveringsfristen. 

Dersom du skal levere mer enn 12 flasker ber vi deg avtale tid på forhånd via e-post til [email protected].    

Les mer om å selge på Vinmonopolets hjemmeside her

 

OM VINAUKSJONER OG RETTIGHETER

I tillegg til Vinmonopolets enerett for salg av alkohol i vanlige butikker har Vinmonopolet fått enerett til å besørge auksjoner. Salget skal skje i kontrollerte former og med alderskontroll. Relevante bestemmelser for auksjoner fremgår av alkoholloven § 3-1, sjette ledd og innkjøpsforskriftet kapittel 7A