Blomqvist / Om Blomqvist / Ekspertise

Om Blomqvist

Ekspertise

Ekspertise

Blomqvist har i dag Norges største stab av eksperter med kunnskap om alt fra Edvard Munch og annen kunst via bondeantikviteter og bymøbler til sølv, smykker, design, tepper, våpen, fashion og mye annet. Ekspertene treffer du på vårt kontor i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu.

Ekspertenes oppgave er å dele sin kunnskap og entusiasme med deg. Du vil også treffe dem på våre visninger  i Rolfsbuktveien. Våre erfarne medarbeidere kan også vurdere innsendte fotografier, samt foreta vurdering online. Hjemmebesøk gjøres i Oslo og omegn, samt i landet forøvrig. Vi reiser dessuten jevnlig til byer i Skandinavia.

For å kunne gi en korrekt markedsmessig prisvurdering av et kunstverk, en antikvitet eller en gjenstand, kreves kunsthistorisk innsikt og solid kunst- og kulturforståelse. I tillegg må man ha oversikt over de kommersielle muligheter som ligger i markedet for handel med kunst og antikviteter. Blomqvists eksperter har den kunstneriske, håndverksmessige og historiske ekspertisen som er nødvendig for å fastslå den riktige markedsverdien. Denne ekspertisen finner man sjelden hos advokater, revisorer og forsikringsfolk. Vurderinger må foretas av erfarne eksperter. Våre eksperter, med sin levende interesse for faget, forståelse for markedet og brede kontaktnett, legger til rette for landets mest unike markedsplass for kunst og antikviteter.

Du er alltid velkommen til å kontakte en av våre eksperter direkte her.