Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Rask hjelp ved booppgjør

Nettauksjon

Rask hjelp ved booppgjør

Rask hjelp ved booppgjør

Ønsker du taksering eller forhåndsvurdering for trygt og enkelt salg? Vi tilbyr rask taksering og omsetning av alt av verdi i forbindelse med booppgjør.

Med vår lange eksperterfaring, dekker Blomqvist Nettauksjon alle fagområder innen kunst, antikviteter, design og smykker. Våre eksperter kan på kort varsel foreta taksering. Vi utfører taksering for assuranse, skifte og salg. Hos Blomqvist Nettauksjon legger vi ut nye objekter for salg hver eneste dag hele året. Hos Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5, avholdes hammerslagauksjoner fem til seks ganger i året. 

Blomqvist Nettauksjon er en enkel og rask måte å selge kunst og antikviteter på. Det tar kun 14 dager fra et objekt er levert inn til oss til det kan være solgt. Blomqvist Kunsthandel har lang erfaring med omsetning av kjente og kostbare objekter som ønskes solgt med full diskresjon, og har lang tradisjon for å selge den mest verdfulle kunsten som er på markedet i Norge.

En av fordelene ved å selge på auksjon er at salget skjer i full offentlighet og stopper alle spekulasjoner om riktig pris er oppnådd. Blomqvist Nettauksjon tar ofte på seg salg av hele bo, og vi samarbeider tett med veldedige organisasjoner. 

Blomqvist, i samarbeid med ekstern partner, kan om ønskelig ta hånd om hele boet. Dette inkluderer pakking, flytting og vask av boet. Fordelen blir da at hele boet håndteres av ett kontaktpunkt.

Ta kontakt i dag for mer informasjon.

Maria Sun Hansen

Kommersiell leder, Blomqvist Nettauksjon   

msh@blomqvist.no  Tlf. 95 16 36 38