Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett

Nettauksjon

Om Blomqvist på nett

Resepsjon i Rolfsbuktveien 4 e-f Fornebu

Siden 2006 har Blomqvist avholdt titusenvis av nettauksjoner. Du finner alltid noe spennende og interessant hos oss.

ERFARENT AUKSJONSHUS
Helt siden 1870, da C.W. Blomqvist etablerte Blomqvist Kunsthandel i Christiania, har Blomqvist vært Norges største kunsthandler. Fra en sped begynnelse, økte auksjonene til 16 auksjoner i året fordelt på to salgssteder. Firmaet ble på grunn av stor pågang delt i to og består i dag av Blomqvist Kunsthandel og Blomqvist Nettauksjon samlokalisert i Rolfsbuktveien 4 på Fornebu. På Nettauksjon foregår bud, tilslag og betaling utelukkende på nett.

AUKSJONER FOR ALLE
Målet med Nettauksjon er at alle skal kunne delta. Nettauksjon har i dag over 200.000 besøkende i måneden, og stadig flere yngre finner veien til våre nettauksjoner. 

TRYGT 
Sikker betalingsordning er noe Nettauksjon alltid har satt i høysetet når du handler hos oss. Hver dag legges nye objekter ut for salg. Ved hjelp av spesialutviklet billedfremvisning får brukerne meget detaljerte bilder av objektene. I tillegg er hvert objekt nøye beskrevet av våre kunnskapsrike eksperter, slik at man får god informasjon om objektet. Dersom du ønsker flere detaljer, kan en ekspert fra Blomqvist svare på spørsmål. Har du anledning, er du også velkommen til å besøke oss i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu, for å ta objektene i nærmere øyesyn.

Alt du finner hos oss, er nøye verdivurdert av våre eksperter, men budrundene avgjør den endelige prisen. 

  • Registrer deg her - enkelt og gratis
  • Motta våre nyhetsbrev - få invitasjoner og nyheter

Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål.