Blomqvist / Nettauksjon / Hvordan selger du på nettauksjon? / Digital vurdering - gratis henting

Nettauksjon

Digital vurdering - gratis henting

Digital vurdering - gratis henting

På Blomqvist opplever vi økt aktivitet på våre auksjoner. Dette er en god tid for salg. Innlevering pågår daglig til våre auksjoner. Ta kontakt for en kostnadsfri forhåndsvurdering, velg den måten som passer deg best.

1. FÅ EN ONLINE-VURDERING

2. SEND OSS EN E-POST

Send oss foto og informasjon om objektet til [email protected].

3. VIDEOVURDERING

Møte våre eksperter på video. Vurdering over video er tilgjengelig mandag til torsdag kl. 13-17.  Vennligst ha objektene klar til konferansen.

4. BESØK OSS

Du er velkommen til å ta med dine objekter til oss i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu. Vi kan vurdere og ta imot objekter for klassiske og nettauksjoner.

5. HJEMMEBESØK

Våre eksperter kan komme hjem til deg og vurdere objekter du ønsker å selge. Gjør en avtale med våre eksperter i dag. 

GRATIS HENTING
Vi tilbyr gratis henting i Oslo-området. Dette avtaler du direkte med eksperten du har fått forhåndsvurderingen av. 

OM VÅR EKSPERTISE
Hos Blomqvist møter du over 20 kunnskapsrike eksperter innenfor våre kategorier og på hvordan du oppnå en god pris på ditt objekt.

OM VÅRT MARKED
Blomqvist er Norges største markedsplass for salg og kjøp av kunst og verdifulle gjenstander. Nye kjøpere registrerer seg hver dag og vi oppnår stadig bedre priser. Ved å selge igjennom Blomqvist når du flest potensielle kjøpere.

EN TRYGG SALGSPROSESS
Vi tilbyr raskt og trygt oppgjør ved ditt salg. Oppgjør sendes til deg 30 dager etter avsluttet auksjon, forutsatt at kjøper har betalt. Blomqvist tar jobben med salget, oppgjøret og levering til kjøper.

Velkommen til oss!

Slik selger du hos Blomqvist