Blomqvist / Nettauksjon / Hvordan kjøper du på Nettauksjon? / Sikker handel

Nettauksjon

Sikker handel

For å kunne tilby en sikker netthandel benytter vi 3D-secure ved betaling. 3D Secure er utviklet i et samarbeid mellom Visa og MasterCard. 3D secure benyttes for å få en sikker identifisering av korteier. Betalingsløsningen Blomqvist Nettauksjon tilbyr følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI-sertifisert (Payment Card Industry Data Security Standard). På våre nettsider kan du betale med Visa og MasterCard.

Prosedyren for å gjøre ditt betalingskort klart for sikker betaling på internett varierer fra kortutsteder til kortutsteder. De tre mest vanlige prosedyrene er beskrevet her. Dersom ingen av disse fremgangsmåtene gjelder for ditt kort, må du ta kontakt med kortutsteder for å få veiledning.

Sikkerhetskode

Dette alternativet gjelder for Visa-kort, der bankID ikke er tatt i bruk for sikker betaling. Logg deg på nettbanken, gå til ”Kort”. Du vil da enten finne informasjon eller et menypunkt som omhandler ”Sikker betaling på internett”. Følg deretter prosedyren som beskrevet i nettbanken.

bankID

Dersom din kortutsteder benytter bankID for sikker betaling på internett, følger du samme prosedyre med engangspassord og sikkerhetspassord som du benytter når du logger deg inn på nettbanken.

SecureCode

Kunder som benytter Mastercard vil bli bedt om å oppgi SecureCode for autentisering. Fremgangsmåte for å aktivere SecureCode vil variere fra de ulike kortutstedere, men er å finne via kortutsteders nettsider.