Blomqvist / Kunsthandel / Kommende auksjoner

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Kommende auksjoner

TWISTED KISTEFOS BENEFIT AUCTION

Vi vil i perioden 15. - 21. august vise, i våre lokaler i Tordenskiolds gate 5, de 33 kunstverkene som skal på auksjonen onsdag 22. august. Selve auksjonen gjennomføres på et privat arrangement i regi av Kistefos.
Inntektene fra auksjonen skal uavkortet bidra til realisering av et nytt museumsbygg på Kistefos. Se digital katalog over kunstverkene.

Det er fullt mulig for alle å by på auksjonsobjektene. Forhåndsbud tas imot av oss på visningen, via hjemmesiden vår, e-post eller telefon. Det er kun 5% kunstavgift i tillegg til budet på denne auksjonen. Fristen for å avtale telefonbud og gi forhåndsbud er 22. august kl 14.00.

ÅPNER SNART

Samtid & Moderne

Høstens første auksjon har fokus på samtid & moderne kunst. Innlevering pågår nå. Har du kunst du vurderer å selge? Ta kontakt med oss i dag.

INNLEVERING PÅGÅR

Moderne, Klassisk & Munch

Nå pågår innleveringen til høstens store auksjonsbegivenhet. Vi søker topparbeider av Edvard Munch, samt moderne og klassisk kunst. Gjennom ekspertise, kvalitet och mange av markedets høyeste snittpriser er Blomqvist landets ledende auksjonshus. Har du et kunstverk du vil få vurdert og selge er du velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike eksperter for en verdivurdering i dag!

INNLEVERING PÅGÅR

Samtid, Moderne & Klassisk

Vi søker kunst av høy kvalitet fra alle epoker, fra samtidskunst til eldre maleri.

INNLEVERING PÅGÅR