Blomqvist / Kunsthandel / Hvordan selge

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Hvordan selge

Blomqvist Kunsthandel tilbyr salg og taksering av det beste som finnes på markedet. Våre auksjoner konsenterer seg om objekter i høye prisklasser og av topp kvalitet av de aller mest kjente norske og utenlandske kunstnerne.Følg våre tre enkle steg for å oppnå et vellykket salg hos Blomqvist Kunsthandel.

Vi tilbyr også diskret salgsformidling av kostbare kunstverk utenom auksjon.

STEG 1 - VURDERING

Velg hvilken vurderingsmetode som passer best for deg og ditt objekt:

BesokOss
 
Vurdering - Nettvurdering
 
hjemmebesøk

BESØK OSS

Ta med objektet du ønsker å selge til våre lokaler i Tordenskiolds gate 5 i Oslo. Våre åpningstider er mandag- fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 11-16. Annen åpningstid etter avtale.

 

NETTVURDERING/ ONLINEVURDERING

Fyll ut skjema på www.blomqvist.no og legg ved foto av objektet du ønsker å selge, og send inn til Blomqvists eksperter. Skjema og innsending finner du her

 

HJEMMEBESØK

Våre eksperter kan komme hjem til deg og vurdere kunst du ønsker å selge. Ta kontakt for avtale

STEG 2 - KONTRAKT

Når du har fått vurderingen, gir våre eksperter deg råd om hvilken auksjon som er mest fordelaktig for å oppnå best pris. Du inngår kontrakt med Blomqvist Kunsthandel, som inneholder ekspertenes prisvurdering, en minstepris og våre salgsvilkår. Deretter er ditt objekt klart for høydepunktet – auksjon og salg.

STEG 3 – SALG OG UTBETALING

Når ditt auksjonsobjekt er solgt, vil du motta en bekreftelse på salget. Vi gjør avregning i henhold til kontrakten, og oppgjør blir overført etter ca. 30 dager etter auksjonen forutsatt at kjøper har betalt.