Blomqvist / Kunsthandel / 150 år med samtidskunst

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt
Se web-tv
Tilslagsliste
Auksjon: tirsdag 01. desember 2020 kl 18.00

AUKSJON AVSLUTTET 150 år med samtidskunst

Jubileumsårets siste auksjon avholdes tirsdag 1. desember og har et innhold som spenner over alle de 150 år vi har vært i virksomhet. De eldste arbeidene er utført av Thomas Fearnley og deretter finnes kunstverk fra alle tider frem til i dag. Velkommen til visning i Tordenskiolds gate 5.

Innholdet i katalogen spenner bredt, fra stemningsfulle landskapsmalerier av Edvard Munch, Kitty Kielland, Peder Balke, Thomas Fearnley og Theodor Kittelsen, vinterlandskaper av Axel Ender og Kåre Tveter, menneskeskildringer av Mathilde Dietrichson, Jahn Ekenæs, Sverre Bjertnæs, Kai Fjell, Arne Ekeland og Dolk, til abstrakte komposisjoner av Anna-Eva Bergman, Marianne Heske, Aase Texmon Rygh, Per Kleiva og Hanne Borchgrevinck. Auksjonen inneholder dessuten foto av sentrale norske kunstnere som Kåre Kivijärvi, Mari Slaattelid, Mikkel McAlinden og Tom Sandberg. 

Et av auksjonens mest spennende kunstverk er en meget sjelden variant av Nikolai Astrups «Maimåne», uten måne! Denne varianten av motivet er ikke tidligere kjent i Astrup-forskningen. 

Nettkatalogen er publisert og papirkatalog vil være tilgjengelig i våre lokaler under visning. Besiktigelsesrapporter kan bestilles direkte i nettkatalogen eller ved henvendelse til oss. 

Se den digitale katalogen her

Auksjon 1. desember kl. 18

Auksjonen kan følges live på live.blomqvist.no hvor det også vil være mulig å legge inn bud, i tillegg til Facebook og vår egen nettside.

Telefonbud og forhåndsbud kan registreres direkte i nettkatalogen eller ved henvendelse til oss.

Visning 20. – 30. november

Mandag – fredag kl. 11-18 og lørdag - søndag kl. 12-16.

Ønsker du å avtale en privat visning? Ta kontakt på 92 88 43 62 eller [email protected]

 

Våre eksperter er alltid tilgjengelig for råd om kjøp eller salg av kunst. Har du spørsmål om noen av kunstverkene i katalogen, vurderer å selge, eller trenger en takst av kunstverk er du velkommen til å kontakte oss på telefon 45 93 92 00 / 928 84 362 eller [email protected].