Blomqvist / Kunsthandel

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Kunsthandel

Kunsthandel

Vi satser for fullt på de neste 150 år og flytter til sommeren midlertidig sammen med Blomqvist Nettauksjon på Fornebu mens vi pusser opp våre lokaler i Tordenskiolds gate, slik at disse vil gjenspeile vårt moderne auksjonshus. Vi vil fortsette å utvikle Blomqvist for å sikre våre kunder de mest vellykkede salg og kjøp. Vi ser frem til å dele vår begeistring for kunst med våre engasjerte kunder i de neste 150 år.

150 ÅR MED VERDIFULLE ØYEBLIKK!

Innlevering pågår til jubileumsåret.

I 2020 feirer Blomqvist 150 år. Siden etableringen i 1870 har Blomqvist formidlet kunst av de mest anerkjente kunstnere fra Hans F Gude og Harriet Backer til Edvard Munch, og frem til våre dagsaktuelle kunstnere. Munch stilte ut hele 13 ganger hos oss. Livsfrisen ble i sin helhet vist hos oss i våre historiske utstillingssaler i Tordenskiolds gate.

For å feire denne milepælen gjør vi oss klare for en storslagen jubileumsauksjon. Auksjonen skal fylles med kun det beste av det beste som er tilgjengelig av norsk og internasjonal kunst. Auksjonen markeres med forhåndsvisning både i Bergen og Ålesund samt en rekke aktiviteter i Oslo.

Vi søker topparbeider i høyere prisklasse fra alle tidsepoker, fra tidlig 1800-tallet til dagens samtidskunstnere og Edvard Munch. Vi opplever fornyet interesse for eldre norske klassikere samtidig som tilslag på kunst fra 1960- og 70-tallet stadig når nye høyder.

Det store imponerende maleriet av Theodor Kittelsen «Guldhornet» oppnådde i 2018 en oppsiktsvekkende prisrekord på 12,8 millioner kroner. Prisen og interessen viser at det er en rekke aktører i markedet som er villig til å strekke seg langt for de beste verkene.

Benytt deg av vår kunnskapsrike stab av eksperter som daglig forbereder auksjoner og vurderer kunst for salg. Besøk oss gjerne i Rolfsbuktveien 4e-f, 1364 Fornebu, send oss en e-post til [email protected] eller ring 22 70 87 70 / 92 88 43 62 så hjelper vi deg gjerne med verdivurdering.

Birgitte Chr. Schiøth 913 35 155

Gunnar Krogh-Hansen 408 79 959

Erlend Hammer  458 48 209

Knut Forsberg 951 60 660

Elisabeth Vik Forsberg 928 84 362

Toril Winger Johnson 920 35 966

Les også mer om våre vinauksjoner her.

Kommende auksjoner

Blomqvist 150 år Jubileumsauksjon

Blomqvist feirer 150 år med en storslagen jubileumsauksjon! I forbindelse med dette søker vi etter eksklusive kunstverk av høyeste kvalitet og verdi. Vi søker ikoniske verk fra den norske gullalderen, modernister og samtidskunstnere, samt arbeider av Edvard Munch. Internasjonale arbeider vurderes også. En jubileumsauksjon engasjerer publikum. Erfaring fra tidligere jubileer viser at de høyeste prisene oppnås når kunstverkene som blir budt frem på auksjon er møysommelig valgt ut, og dette gir dermed en sjeldent god anledning for å selge.

INNLEVERING PÅGÅR