Blomqvist / Nettauksjon / Siste sjanse / Installasjon/ytringsboks, 2019

Nettauksjon

Lot number 129222-1
Exhibited BLOMQVIST NETTAUKSJON
X

Follow this lot

Dersom du ikke er registrert kan du følge objektet på e-post. Dersom du registrerer deg kan du velge om du ønsker å bli varslet på mail eller kun på din medlemsside. Du kan registrere deg her. Du vil bli varslet 24 timer før auksjonen er over og når det blir avgitt første bud.

Varslingsinnstillinger dersom du ikke er medlem

Bli medlem

Varslingsinnstillinger for medlemmer

Objektet vil registreres på min side. Velg mellom følgende varsling i tillegg:

Installasjon/ytringsboks, 2019

 • Hammer price

  Unsold

  Estimate 100 000 NOK

  The auction has ended

  End 20.10.2019 20:00

  This lot can NOT be sent by mail

English description

Installasjon/ytringsboks, 2019

Bemalt MDF, ca.360x360x360x360x240 cm

DENNE BOKSEN SYMBOLISERER ET HODE – hvor ungdom skriver sine tanker om det som opptar dem på boksen utside. Innsiden av boksen blir viet til netthets og monstrene som finnes inni hodene våre og som kan påvirke oss negativt.

Kunstinstallasjonen selges i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober. Inntektene går til Holandostiftelsens arbeid for forebygging av psykiske lidelser i idretten.

Ytringsboksen er en kunstinstallasjon laget av gatekunstner Ane Skjævestad fra CoolArt i Kristiansand sammen med lokale ungdommer fra Manglerud Star og Manglerud Ungdomsskole i Oslo. Skjævestad har også veiledet ungdommene underveis i den videre dekorering
Den 13 kvm store boksen symboliserer et hode - hvor ungdommene har skrevet sine tanker om det som opptar dem og ytringer til samfunnet på utsiden, mens innsiden av boksen er viet til netthets, mobbing, trakassering og monstrene som finnes inni hodene våre og som kan påvirke oss negativt.

Ytringsboksen vil stå oppført utenfor Ullevål stadion 12. -13. oktober ifm. landskampen mellom Norge og Spania. Deretter flyttes den til Technopolis på Fornebu der den stilles ut frem til nettauksjonsavslutning søndag 20. oktober kl. 20.00.

Installasjonen er svært holdbar og beregnet å kunne stå utendørs i lang tid. Det er ikke vanlig MDF som er malt, men Tricoya Extreme MDF som har 50 års garanti mot råte ved bruk over bakken og 25 års garanti nedsenket i vann

Boksen er laget i moduler slik at den skal kunne flyttes på en så enkel måte som mulig. Reisverket til modulene er laget i uimpregnerte materialer som er grunnet to ganger før ett strøk grunning. Boksen er løftet fra bakken med nivålist og medfølgende gummiklosser.


For mer infomasjon vennligst kontakt Tor Henrik Fjelldal hos Blomqvist ([email protected])


HOLANDOSTIFTELSEN
Holandostiftelsen er en ideell stiftelse som jobber for bevisstgjøring omkring psykisk helse i idretten. Stiftelsens prosjekter tar sikte på å fremme sunne prinsipper for drift av idrettslag og treningsmiljøer, bevisstgjøring omkring mentale prosesser hos barn og unge og gjennom dette drive forebygging av psykisk sykdom.
Holandostiftelsen arrangerer en årlig oppmerksomhetskampanje for psykisk helse i idretten, i perioden mellom Verdensdagen for selvmordsforebygging 10.september og Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober.

Merknad: NB! Installasjonen er modulbasert og kan demonteres i flere deler


This text is automatically translated by Google, and Blomqvist does not guarantee that the translation is correct and can not be hold responsible for any action based on the translation.

Bid history

Bidder Bid submitted Bid
Currently no bids
X

Tip a friend!

Installasjon/ytringsboks, 2019

Informer en venn om dette objektet