Blomqvist / Online Auction / About Blomqvist online / Viktig informasjon om COVID-19

Online Auction

Viktig informasjon om COVID-19

Hos Blomqvist følger vi ​nøye situasjonen ​med bekjempelsen av C​ovid -19. Vår viktigste prioritering er å ivareta trygghet for våre kunder og ansatte. Vi vil følge myndigheten​es anbefalinger ​for å hindre spredning.

Blomqvist Kunsthandel og Blomqvist Nettauksjon holder åpent. Det vil være mulig å hente det du har kjøpt og å levere inn objekter for salg. 

Til de kundene som besøker våre lokaler minner vi om å holde avstand til andre kunder og våre ansatte. Benytt håndspriten som er plassert ved resepsjon, innleverings- og utleveringsdiskene og unngå kollektivtransport - vi har parkering rett utenfor våre lokaler på Fornebu, hvor det også finnes parkeringshus.

Våre meget kunnskapsrike eksperter har god kapasitet til å verdivurdere kunst, antikviteter, møbler, andre gjenstander, fashion, smykker og ur eller å besvare spørsmål rundt objekter som ligger ute på Nettauksjon for salg. Vi legger ut nye spennende gjenstander hver dag!

For å begrense trafikken i vårt visningslokale på Fornebu oppfordrer vi våre kunder til å benytte våre digitale løsninger for å se objektene som ligger ute for salg, få objekter og kunst verdivurdert via  online-vurdering, video-vurdering eller e-post til [email protected] / [email protected].

Det er mulig å bestille forsendelse.

Spør oss om du lurer på noe - vi er tilgjengelig for deg.

Velkommen!