Blomqvist / Vin

Vin

Har du spørsmål om Vinmonopolet og Blomqvist sine vinauksjoner? Vennligst ta kontakt:

auksjoner@vinmonopolet.no

Vinauksjon

NESTE VINAUKSJON AVHOLDES 29. OG 30. NOVEMBER

Høstens første auksjon ble avsluttet 13. og 14. september.

SE RESULTAT FOR VIN HER

SE RESULTAT FOR BRENNEVIN HER

På nettsiden finner du alt nøye beskrevet og vurdert av eksperter fra Vinmonopolet. Vi minner om at all innlevering og utlevering av vin skjer i lokalene til Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5 i Oslo. Våre åpningstider er mandag-fredag 11-17 og lørdag 12-15.

VERDIVURDERING OG INNLEVERING TIL KOMMENDE AUKSJONER

Neste auksjon har avsluttningsdager 29. og 30. november. Katalogen til denne auksjonen publiseres mandag 20. november.

Innlevering til neste auksjon er i gang. Vurderer du å selge må du ta kontakt med Sara Frimanslund, ansvarlig for auksjoner ved Vinmonopolet, på auksjoner@vinmonopolet.no  eller på telefon 957 07 735 for å få en verdivurdering. Vi fyller opp auksjonene fortløpende og de fylles opp før fristen for innlevering. Det finnes informasjon om kjøp og salg www.vinmonopolet.no

Ønsker du å selge vin eller vite mer om å kjøpe på en av våre vinauksjoner så finner du mer informasjon på www.vinmonopolet.no eller ved å ta kontakt med oss på auksjoner@vinmonopolet.no. Vi fyller opp auksjonene fortløpende og auksjonene kan fylles opp før fristen for innlevering.

Cirka 10-12 dager før auksjon legges katalogen ut på vår nettside www.blomqvist.no

Blomqvist har siden starten for fire år siden sammen med Vinmonopolet gjennomført flere vin- og brennevinsauksjoner med gode resultater. Ser mer informasjon nedenfor om hvordan du kjøper på vinauksjon. Auksjonene arrangeres av Blomqvist i samarbeid med Vinmonopolet og skjer på vegne av privatpersoner. Det er fagpersoner hos Vinmonopolet som foretar kvalitets- og verdivurdering av produktene.

Hvordan kjøpe på vinauksjon

   

Våre vinauksjoner foregår kun på nett. For å kunne kjøpe vin hos Blomqvist Kunsthandel, må du være registrert som bruker og ha bekreftet at du er over 18 år gammel. Logg inn eller registrer deg for å få tilgang.

Dersom du både er logget på og har bekreftet betingelser og alderen din, finner du nettkatalogen her.

     

Hvordan selge på vinauksjon

For å levere inn vin for salg på våre vinauksjoner, må du først melde inn vinen til Vinmonopolet for vurdering. På deres nettsider finner du registreringsskjema og videre beskrivelse på hvordan du går frem. Når vinen er godkjent for salg av ekspertene fra Vinmonopolet, kan du ta kontakt med Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5 i Oslo for å avtale innlevering av vinen: resepsjon@blomqvist.no eller telefon 22 70 87 70. Endelig verdivurdering og prisvurdering blir fastsatt ved besiktigelse av flaskene. Les mer om hvordan du kan selge her

Om vinauksjoner og rettigheter

I tillegg til Vinmonopolets enerett for salg av alkohol i vanlige butikker, har Vinmonopolet fått enerett til å besørge auksjoner. Salget skal skje i kontrollerte former og med alderskontroll. Relevante bestemmelser for auksjoner fremgår av alkoholloven § 3-1, sjette ledd og innkjøpsforskriftet kapittel 7A.