Blomqvist / Vin

Vin

Har du spørsmål om Vinmonopolet og Blomqvist sine vinauksjoner? Vennligst ta kontakt:

auksjoner@vinmonopolet.no

Vinauksjon

Vin

Innlevering til vin- og brennevinsauksjonene i 2016 er i gang, ta kontakt på auksjoner@vinmonopolet.no for å få verdivurdert din samling.

For å kunne kjøpe vin på Blomqvist Nettauksjon, må du være registrert som bruker og ha bekreftet at du er over 18 år gammel. Logg inn eller registrer deg for å få tilgang.

All utlevering av kjøpt vin skjer hos Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5, 0160 Oslo.

Blomqvist har sammen med Vinmonopolet gjennomført flere vin- og brennevinsauksjoner med gode resultater. Ser mer info nedenfor om hvordan du kjøper på auksjon. Auksjonene arrangeres av Blomqvist i samarbeid med Vinmonopolet og skjer på vegne av privatpersoner. Det er fagpersoner i Vinmnopolet som foretar verdivurdering av produktene.

Er du interessert i å selge på en av våre auksjoner? Gå til Vinmonopolets hjemmesider for mer informasjon om fremgangsmåte eller send en e-post til auksjoner@vinmonopolet.no.

Slik kjøper du på vinauksjon

   

NETTAUKSJON: Sommerens vinauksjon foregår kun på nett. For å kunne kjøpe vin på Blomqvist Nettauksjon, må du være registrert som bruker og ha bekreftet at du er over 18 år gammel. Logg inn eller registrer deg for å få tilgang. 

Katalog: Dersom du både er logget på og har bekreftet betingelser og alderen din, finner du nettkatalogen her. Dersom du ønsker at vi sender deg en utskrift av nettkatalogen (pdf), kan du sende e-post til resepsjon@blomqvist.no 

     

KLASSISK AUKSJON: Det er ikke planlagt noen klassiske vinauksjoner i 2015.

Slik selger du på vinauksjon

For å levere vin for salg på våre vinauksjoner, må du først melde inn flasken din til Vinmonopolet for vurdering. På deres nettsider finner du registreringsskjema og videre beskrivelse av hvordan du går frem. Når vinen er godkjent for salg, kan du ta kontakt med Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate for å avtale innlevering av vinen. Endelig verdivurdering og utropspris blir fastsatt ved besiktigelse av objektene.

Les mer om hvordan du kan selge her

Kommende vinauksjoner

Nett:  Høstens andre vinauksjon er 11. og 12. november. Innlevering pågår.

Om vinauksjoner og rettigheter

I tillegg til Vinmonopolets enerett på salg av alkohol i vanlige butikker, har Vinmonopolet fått enerett til å besørge auksjoner. Salget skal skje i kontrollerte former og med alderskontroll. Relevante bestemmelser for auksjoner fremgår av alkoholloven § 3-1, sjette ledd og innkjøpsforskriften kap 7A.