Blomqvist / Om Blomqvist / Hvorfor benytte Blomqvist

Om Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Blomqvist – 150 år med verdifulle øyeblikk

Blomqvist er det største auksjonshuset i Norge og omsetter flest kunstverk og verdifulle gjenstander i løpet av et år. Vi tilbyr både klassiske auksjoner og nettauksjoner.

Blomqvist Kunsthandel avholder seks klassiske auksjoner årlig. Disse har en tydelig profil som gjør at vi til enhver tid henvender oss til riktig kundekrets. Som selger er det viktig at ditt kunstverk selges på en attraktiv markedsplass. Å selge på auksjon hos Blomqvist er en enkel måte å legge dine kunstverk ut for salg på bransjens største markedsplass. Våre auksjoner tilbyr kunst fra alle tidsepoker, samtid, moderne og eldre. De er godt innarbeidede og etablerte som auksjoner hvor publikum finner det beste markedet har å by på av billedkunst, skulptur og antikviteter fra 1800-tallet og frem til i dag. På Blomqvist Kunsthandels auksjoner bys det på eksklusiv kunst av høy kvalitet. Auksjonene består av rundt 80 nøye utvalgte katalognummer og henvender seg til en kvalitetsbevisst og kjøpesterk kundekrets i hele verden. På en av auksjonene hver vår og høst vies det spesielt plass til arbeider i alle teknikker av Edvard Munch.

Våre viktige auksjoner – hvorvidt i Blomqvist Kunsthandel eller på Blomqvist Nettauksjon – bidrar til at vi hele året formidler kunst, antikviteter og designobjekter til en stor og bred gruppe norske og internasjonale kjøpere. Dette gjør oss til den viktigste markedsplassen i Norge. En av Blomqvists styrker er at vi kan ta imot hele bo og store samlinger for salg. Våre eksperter velger den auksjon som passer det enkelte objekt best. Målet vil alltid være å finne den vurderingen og den auksjonsformen som gir det mest vellykkede salget. Vi har også egne spesialauksjoner og kampanjer for enkeltsamlinger.

Blomqvist markedsfører alle sine auksjoner bredt. Vi jobber til enhver tid opp mot presse og i sosiale medier. Vår strategi er hele tiden å ha det faglige og de gode historiene i fokus, da det er dette som gir størst oppmerksomhet rundt objektene som skal selges. Våre eksperter har kontakt med en bred gruppe selgere og kjøpere, og vil personlig kunne følge de opp. Blomqvists stab består av eksperter med spesialkompetanse på svært mange områder. Blomqvist tilbyr helt enkelt en unik mulighet for et vellykket salg.