Blomqvist / Om Blomqvist / Hvorfor benytte Blomqvist

Om Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Blomqvist er det auksjonshus i Norge som omsetter og håndterer flest objekter i løpet av et år. Vi er blant de få internasjonale auksjonshusene som tilbyr både klassiske auksjoner og nettauksjoner.

Blomqvist Kunsthandel avholder fem seks store auksjoner årlig. Disse auksjonene har en tydelig profil som gjør at vi til enhver tid henvender oss til riktig kundekrets. Som selger er det viktig at ditt kunstverk selges på en attraktiv markedsplass. Å selge på auksjon hos Blomqvist er en enkel måte å legge dine kunstverk ut for salg, på bransjens største markedsplass.

Hver vår og høst holder vi auksjon over moderne kunst og moderne objekter. Auksjonene er godt innarbeidet og etablert som auksjoner hvor publikum finner det beste markedet har å by på av moderne kunst og design. Auksjonen er den viktigste scenen i Norge for omsetning av billedkunst, skulptur og design fra 1900-tallet og frem til i dag. Interessen for moderne er økende.

På Blomqvists Vårauksjon og Høstauksjon bys det på eksklusiv kunst og antikviteter av høy kvalitet. Auksjonene består av rundt 100 nøye utvalgte objekter og henvender seg til en kvalitetsbevisst og kjøpesterk kundekrets i hele verden.

Blomqvist Munchauksjon, som kun omfatter arbeider av Edvard Munch, avholdes to ganger i året. Auksjonene avholdes samtidig som Vår og Høstauksjon.

Våre store auksjoner, i tillegg til vår daglige nettauksjon, gjør at vi hver uke hele året formidler kunst og antikviteter til en stor og bred gruppe norske og internasjonale selgere og kjøpere. En av Blomqvists styrker er at vi kan ta imot hele bo og store samlinger for salg. Våre eksperter velger den auksjon som passer det enkelte objekt best, enten det er klassisk eller nettauksjon. Vårt mål er hele tiden å finne en auksjonstype og en vurdering som gir det mest vellykkete salget. Vi har også egne spesialauksjoner for store enkeltsamlinger.

Blomqvist markedsfører alle sine auksjoner bredt. Vi jobber til enhver tid mot pressen og vår strategi er hele tiden å ha det faglige og de gode historiene i fokus, da det er dette som gir størst oppmerksomhet rundt objektene som skal selges. Vår ekspertavdeling har kontakt med en bred gruppe kjøpere og vil personlig kunne følge opp disse. Blomqvists ekspertavdeling består av hele 15 eksperter med spesialkompetanse på mange områder. Blomqvist tilbyr helt enkelt en unik mulighet for et vellykket salg.