Blomqvist / Om Blomqvist / Hvorfor benytte Blomqvist

Om Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Hvorfor benytte Blomqvist

Blomqvist er det auksjonshus i Norge som omsetter og håndterer flest objekter i løpet av et år. Vi er blant de få internasjonale auksjonshusene som tilbyr både klassiske auksjoner og nettauksjoner.

Blomqvist Kunsthandel avholder seks store auksjoner årlig. Våre auksjoner har en tydelig profil som gjør at vi til enhver tid henvender oss til riktig kundekrets. Som selger er det viktig at ditt kunstverk selges på en attraktiv markedsplass. Å selge på auksjon hos Blomqvist er en enkel måte å legge dine kunstverk ut for salg på bransjens største markedsplass.

Våre auksjoner tilbyr kunst fra alle tidsepoker, samtid, moderne og eldre. De er godt innarbeidede og etablerte som auksjoner hvor publikum finner det beste markedet har å by på av billedkunst, skulptur og design fra 1800-tallet og frem til i dag. På Blomqvist Kunsthandels auksjoner bys det på eksklusiv kunst av høy kvalitet. Auksjonene består av rundt 80 nøye utvalgte katalognummer og henvender seg til en kvalitetsbevisst og kjøpesterk kundekrets i hele verden.

To ganger i året vies det spesiell plass til Edvard Munch i vår Moderne & Klassisk auksjon.

Våre store auksjoner i Blomqvist Kunsthandel, i tillegg til de daglige auksjonene på Blomqvist Nettauksjon, bidrar til at vi hele året formidler kunst, antikviteter og designobjekter til en stor og bred gruppe norske og internasjonale kjøpere som betyr at vi til sammen er den viktigste markedsplassen i Norge.

En av Blomqvists styrker er at vi kan ta imot hele bo og store samlinger for salg. Våre eksperter velger den auksjon som passer det enkelte objekt best. Vårt mål er hele tiden å finne den auksjon og en vurdering som gir det mest vellykkete salget. Vi har også egne spesial-auksjoner og kampanjer for enkeltsamlinger.

Blomqvist markedsfører alle sine auksjoner bredt. Vi jobber til enhver tid mot pressen og vår strategi er hele tiden å ha det faglige og de gode historiene i fokus, da det er dette som gir størst oppmerksomhet rundt objektene som skal selges. Våre eksperter har kontakt med en bred gruppe selgere og kjøpere og vil personlig kunne følge de opp. Blomqvists stab består av eksperter med spesialkompetanse på svært mange områder. Blomqvist tilbyr helt enkelt en unik mulighet for et vellykket salg.