Blomqvist / Om Blomqvist

Om Blomqvist

Om Blomqvist

Om Blomqvist

Blomqvist Kunsthandel ble etablert i 1870 som en av Nordens første kunsthandlere. I dag, mer enn 145 år etter oppstarten, er Blomqvist Norges eldste, største og mest velrenommerte formidler av kunst og antikviteter. Siden etableringen har vi avholdt hundrevis av spennende auksjoner til glede for både selgere og kjøpere.

Mange av våre mest kjente kunstnere har opp gjennom våre 145 år stilt ut hos oss, Edvard Munch var en av de hyppigste utstillerne hos Blomqvist i sin tid. Salene i Tordenskiolds gate 5 var da, som nå, blant Skandinavias beste, private utstillingslokaler.

Blomqvists renommé, kunnskap og erfaring bringer kjøpere og selgere sammen, og gjør at vi kan gi kvalifiserte råd om kjøp og salg av billedkunst, design, smykker, sølv,antikviteter  og vin. Kort sagt håndterer vi alt som verdsettes for sin skjønnhet, verdi, interesse eller nytte. Enten det gjelder vakre sjeldne bruksgjenstander, verdifulle samlerobjekter eller unike klenodier. Blomqvist kjenner markedet.

Hos Blomqvist møtes kunst-, design- og antikvitetsinteresserte mennesker. Derfor er det ikke bare det beste stedet for kjøp og salg, men også et sted hvor man kan tilegne seg og dele kunnskap om kunst, antikviteter og samlerglede. Velkommen til oss!