Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Viktig informasjon om korona

Nettauksjon

Viktig informasjon om korona

Hos Blomqvist følger vi ​nøye situasjonen ​med smitterisiko. Vår viktigste prioritering er å ivareta trygghet for våre kunder og ansatte. Vi vil følge myndigheten​es retningslinjer ​for å hindre spredning.

INNLEVERING OG HENTING

Blomqvist på Fornebu holder åpent. Av hensyn til smittevern må du nå avtale tid for verdivurdering og innlevering. All innlevering av objekter skjer på Fornebu. Du henter det du har kjøpt i Rolfsbuktveien 4 e-f.  I våre lokaler kan maksimalt 50 kunder oppholde seg  samtidig. Vi anbefaler at henting av objekter skjer etter kl. 16.30 da det normalt er mindre besøk i lokalet. Det er mulig å bestille forsendelse.

VI LEGGER UT KUNST OG GJENSTANDER HVER DAG

Våre meget kunnskapsrike eksperter har god kapasitet til å verdivurdere kunst, antikviteter, møbler, andre gjenstander, fashion, smykker og ur. De besvarer spørsmål rundt objekter som ligger ute på Nettauksjon for salg.  

DIGITAL VURDERING

For å begrense trafikken i vårt visningslokale på Fornebu oppfordrer vi våre kunder til å benytte våre digitale løsninger for å se objektene som ligger ute for salg. Verdivurdering gjør du enkelt online-vurderingvideo-vurdering eller ved å  sende e-post til [email protected]. Til dere som besøker våre lokaler minner vi om å holde avstand til andre kunder og våre ansatte. Benytt håndspriten som er plassert ved inngangen, på innleverings- og utleveringsdiskene og unngå kollektivtransport - vi har parkering rett utenfor våre lokaler på Fornebu, hvor det også finnes parkeringshus.