Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / VI HAR FLYTTET!

Nettauksjon

VI HAR FLYTTET!

Blomqvist Nettauksjon har landet på Fornebu!
Etter en stor og omfattende flytteprosess fra Lilleaker til Fornebu i sommer, kan BlomqvistNettauksjon nå ønske velkommen i nye lokaler i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu.

Vi er svært fornøyde med det moderne, lyse og flotte lokalet på hele 2500 kvm som nå fylles med varer og mennesker. Torben, vår danske utstillingsmester, har fått nok boltreplass til å stille ut kunst, møbler og gjenstander på en publikumsvennlig måte. Mange har allerede besøkt oss og vi håper mange etterhvert vil finne veien hit til oss. De nye lokalene gir oss mulighet til bedre logistikk og transportmuligheter, noe som vil gjøre det lettere for kunder som ikke bor i nærheten.

Hvordan kommer du deg til oss?
Området tilbyr flere parkeringsmuligheter. Utenfor lokalene finnes 12 parkeringsplasser, gratis i 45 minutter mot billett (betaling utover det). I tillegg finnes det et stor parkeringshus under bakken om man følger veien videre forbi oss og kundeparkering utenfor Kiwi. Ønsker du å kjøre kollektiv tar man buss 31 eller 36 fra sentrum mot stopp IT Fornebu. 
Ved store innleveringer er det mulighet for å kjøre bilen inn i lokalet.

Innlevering
Vi har store ambisjoner i nytt hus med flere interessante arrangementer denne høsten. For å nevne noen: Unika Auction, i samarbeid med Designers Saturday og Klubben 1.—10 september og en spesialauksjon over finsk moderne design og foredrag om samme tema i oktober. Vi søker som alltid etter kunst, antikviteter, smykker, ur, glass, porselen, keramikk, moderne design og vintage. Ikke nøl med å kontakte våre eksperter for spørsmål.
 

Vi ønsker alle en god auksjonshøst - velkommen til oss!
 

Merk nye åpningstider:
Mandag - Torsdag:11.00-18.00
Fredag: Stengt
Lørdag: 10.00-15.00