Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Rask hjelp ved booppgjør

Nettauksjon

Rask hjelp ved booppgjør

Ønsker du taksering eller forhåndsvurdering for trygt og enkelt salg? Vi tilbyr rask taksering og omsetning av alt av verdi i forbindelse med booppgjør.

Med vår lange eksperterfaring, dekker Blomqvist alle fagområder innen kunst, antikviteter, design og smykker. Våre eksperter kan på kort varsel foreta taksering. Vi utfører taksering for assuranse, skifte og salg. Hos Blomqvist Nettauksjon legger vi ut nye objekter for salg hver eneste dag hele året. Hos Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5, avholdes våre auksjoner fem til seks ganger i året. 

Nettauksjon er en enkel og rask måte å selge kunst og antikviteter på. Det tar kun 14 dager fra et objekt er levert inn til oss til det kan være solgt på nettauksjon.  Vi har også lang erfaring med omsetning av kjente og kostbare objekter som ønskes solgt med full diskresjon.

En av fordelene ved å selge på auksjon er at salget skjer i full offentlighet og stopper alle spekulasjoner om riktig pris er oppnådd. Blomqvist tar ofte på seg salg av hele bo og vi samarbeider tett med blant andre Namsfogden i Oslo. 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.