Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Rask hjelp ved booppgjør

Nettauksjon

Rask hjelp ved booppgjør

Rask hjelp ved booppgjør

Ønsker du taksering eller forhåndsvurdering for trygt og enkelt salg? Vi tilbyr rask taksering og omsetning av alt av verdi i forbindelse med booppgjør.

Vi tilbyr rask taksering og omsetning av kunst, antikviteter, design, sølv, smykker, vin, vintage og andre verdifulle objekter i forbindelse med booppgjør og flytting.

Med våre mange eksperter Blomqvist alle fagområder og ekspertene kan på kort varsel foreta verdivurdering basert på foto eller ved hjemmebesøk.

På Nettauksjon legger vi ut nye objekter for salg hver eneste dag hele året og Klassiske auksjoner avholdes fire ganger i året over kunst og kunstindustri i høyere prisklasser fra alle tidsepoker.  

Nettauksjon tar ofte på seg salg av hele bo og samlinger, og vi samarbeider tett med veldedige organisasjoner. Vi kan om ønskelig, i samarbeid med ekstern partner, ta hånd om hele bo. Dette inkluderer pakking, flytting og vask av eiendommen. Fordelen er at hele boet håndteres av ett kontaktpunkt.

Fordelen ved å selge på auksjon er at salget skjer i full åpenhet til dagens beste pris i markedet. Blomqvist utfører taksering i forbindelse med arv og forsikring.