Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Oppdatert informasjon om korona

Nettauksjon

Oppdatert informasjon om korona

Blomqvist opprettholder vanlig åpningstid. Vi følger nasjonale og lokale retningslinjer for smittevern for å trygge helsen og sikkerheten til våre kunder og våre ansatte. Våre dyktige eksperter kan du nå på digitalt møte, e-post og telefon. Teamet på Blomqvist bistår deg gjerne, og ønsker deg og dine alt vel i en utfordrende tid.

Oppdaterte koronarestriksjoner for Bærum påvirker Blomqvist

 Blomqvist kan fortsatt delvis holde åpent, men med følgende restriksjoner:

 • All verdivurdering og innlevering av objekter må gjøres etter avtale – bestill tid her
  • Blomqvist kan hente objekter i Oslo-området som skal selges hos oss. Dette avtales med eksperten du mottar vurderingen av.
 • Utlevering av objekter skjer på utsiden av våre lokaler 
  • Objektet må være forhåndsbetaltBetal via Min Side (fungerer ikke på mobil)
  • Send e-post til [email protected] med objektnummeret som skal hentes og når du kommer - vi gjør vårt beste for klargjøre det for utlevering
  • Vi kan dessverre ikke bistå med bæring. Ved henting av større objekter må du ha med egen bærehjelp 
  • Vi oppfordrer til å bestille forsendelse av kjøpe objekter ved e-post til [email protected] eller ved å benytte en budbil
  • Lagerleie løper ikke i perioder hvor reise mellom kommuner frarådes.
 • Vi oppfordrer alle kunder bosatt utenfor Bærum kommune å avvente med å besøke våre visningslokaler 
  • Ønsker du mer informasjon eller bilder av et objekt treffer du oss enkelt på [email protected]

 

 Husk! 

✓ Hold deg mest mulig hjemme 

✓ Begrens reising, særlig på tvers av kommunegrenser.

✓ Test deg når du har symptomer, eller tror at du har symptomer. 

 

I våre lokaler kan maksimalt 20 kunder oppholde seg samtidig. Vi oppfordrer alle vår kunder til å følge sine lokale smittevernråd. Det er påbudt med munnbind i våre lokaler og det er viktig at du holder avstand. Benytt håndspriten som er tilgjengelig. Unngå kollektivtransport dersom du kan. Vi har parkering rett utenfor døren og parkeringshus i nærheten.

VI LEGGER UT KUNST OG GJENSTANDER HVER DAG

Alle objekter er beskrevet og fotografert på våre nettsider. Våre erfarne eksperter besvarer spørsmål om objekter som ligger ute på våre nettauksjoner. Send e-post til [email protected] dersom du har spørsmål. 

FÅ EN VURDERING DIGITALT 

Våre kunnskapsrike eksperter har god kapasitet til å verdivurdere kunst, antikviteter, møbler, andre gjenstander, fashion, vintage, smykker og ur. For å begrense trafikken i vårt visningslokale på Fornebu oppfordrer vi våre kunder til å benytte våre digitale løsninger for å få verdivurdering. Det gjøres enkelt via online-vurderingvideo-vurdering eller ved å  sende e-post til [email protected].  Blomqvist tilbyr gratis henting i Oslo-området av det du ønsker å selge hos oss, dette avtaler du med eksperten du mottar vurdering fra.