Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Moderne møbler og design / Oslo Design Fair

Nettauksjon

Oslo Design Fair

Oslo Design Fair

I år står Snøhetta Arkitektkontor bak Blomqvist Nettauksjon sin utstilling på Oslo Design Fair på Lillestrøm. Tema for messen er MOMENT – et øyeblikk. Lørdag 1. september 2018 åpner messen for publikum.

The «Moment» - øyeblikket, er årets tema på Oslo Design Fair, og akkurat som en Blomqvist-auksjon, handler auksjonsopplevelsen om å se et objekt i et kort øyeblikk og bare ha en sjanse til å erverve det. Arkitektkontoret Snøhetta har designet vår stand og har tatt utgangspunkt i at vi jobber med objekter i stadig bevegelse, fra en eier til enannen. De har designet et tralle som ledes gjennom messeområdet av uniformerte eksperter, hvor gjenstanden på trallen skriftes hver time, for å frembringer følelsen av at det haster, ikke ulikt følelsen man kan oppleve under en budrunde på auksjon.

Lørdag åpner messen for publikum. Da kan du også får med deg foredraget DE FØRSTE NORSKE DESIGNERNE, ved ekspert Stine Elisabeth Johansen.

Lørdag 1. september, 13:15 - 14:00 Hall C

Hvor begynte den norske designhistorien? Stine Elisabeth Johansen er utdannet ved Universitetet i Oslo med hovedvekt på kunst- og designhistorie. Hun jobber i dag som kunst- og antikvitetsekspert på Blomqvist Nettauksjon, Norges største nettauksjon for kunst og antikviteter. Stine Elisabeth vil gi en kort historisk fremstilling over den norske designhistoriens opprinnelse.

Vi håper å se deg der!

Les mer om messen her:http://oslodesignfair.no/billetter/

08
09