Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / KONTAKT OSS

Nettauksjon

KONTAKT OSS

Rolfsbuktveien 4 e-f
1364 Fornebu

Se kart

Telefon: 45 93 92 99
E-post: [email protected]

Åpningstider

Mandag  11.00 - 18.00
Tirsdag 11.00 - 18.00
Onsdag 11.00 - 18.00
Torsdag 11.00 - 18.00
Fredag 11.00 - 15.00
Lørdag 10.00 - 15.00 
Søndag Stengt

For verdivurdering og innlevering kunst og gjenstander kan du benytte:

  • Blomqvist verdivurdering - Benytt denne for å lag en avtale for verdivurdering mandag - fredag etter avtale
  • verdivurdering.blomqvist.no - Enkel og rask digital vurdering av kunst og gjenstander
  • [email protected] - Kontakt våre kunnskapsrike eksperter 

Vin- og brennevinauksjoner

Utlevering av vin og brennevin kan gjøres mandag - torsdag kl. 11-18, fredag kl. 11-15 (eller etter avtale) og lørdag kl. 10-15. Innlevering av vin og brennevin gjøres kun etter forhåndsvurdering av Vinmonopolet. Vennligst kontakt [email protected] for avtale om innlevering.

FORBEHOLD OM TEKNISK SVIKT PÅ WWW.BLOMQVIST.NO

Opplever du teknisk problem med nettsiden vår, kontakt oss på [email protected]

Blomqvist har lagt ned store ressurser med det formål å få et driftssikkert og pålitelig auksjonssystem. Vi utelukker likevel ikke at teknisk svikt kan forekomme og hindre auksjonen å forløpe som forventet. I ​et ​slikt tilfelle forbeholder vi oss retten til å stanse en pågående auksjon, midlertidig eller permanent. Videre forbeholder vi oss retten til å annullere en avsluttet auksjon selv om en kjøper har fått melding om tilslag på et objekt, uten at dette medfører ansvar for oss. ​Vår tekniske gjennomføring avhenger også av forhold lokalt hos den enkelte kunde​, ​som eget datautstyr, internettlinje o​g lignende. Blomqvist kan ikke stå ansvarlig for at dette fungerer. 

Vi gjør oppmerksom på at klokken som teller ned til auksjons​-slutt, kjører på kundens egen maskinenhet. Den vil derfor fortsette å telle ned selv om kontakten med Blomqvists server skulle være brutt. I slike tilfeller vil budgiver for eksempel kunne gå glipp av oppdatering om høyere bud. Kunden er selv ansvarlig for at kontakten mot internett er intakt. Vi anbefaler derfor kunden å oppdatere nettsiden med jevne mellomrom gjennom å trykke «refresh» det vil si laste inn siden på nytt.