Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Antikviteter / Bunader og bunadsølv

Nettauksjon

Bunader og bunadsølv

Bunader og bunadsølv

Vi er alltid på jakt etter bunader, drakter og bunadsølv til nye kampanjer. Vi ønsker å videreføre tradisjoner og gammel norsk bondekultur gjennom å presentere det beste når det kommer til kvalitet og håndverk.

I Norge har interessen for bunader fått et oppsving siden slutten av 1900-tallet. I dag er bunadbruken mer populær enn noensinne, og det finnes rundt 450 drakter og plagg som går under navnet bunad. Populariteten viser seg i både økt kjøp og bruk av tradisjonelle bunader, samt utviklingen av mange nye bunader og drakter. Våre kunder er interessert objekter fra flere deler av landet og vi ønsker å representere et bredt spekter av det vi har av drakter og bunader i Norge. Når det kommer til sølv ønskes primært håndlagde søljer fra verksteder som har kunnskap om de gamle tradisjonene og eldre bunadsølv av god kvalitet. 

Stadig flere selger og kjøper bunader, drakter og sølv brukt og vi opplever økende etterspørsel etter dette. Perioden ledende opp til 17. mai og konfirmasjonssesong er høysesong for bunader og på nettauksjonen holder vi ofte spesialauksjon rundt denne tiden.

Blomqvist planlegger kampanje med bunader og bunadsølv før 17. mai (23. mars – 1. april). Innleveringen er allerede godt i gang og vi søker flere objekter av høy kvalitet. 

Om du har noe du vurderer å selge, ikke nøl å ta kontakt og send bilder på e-post til:

Bunader og drakter:

NATHALIE ESPELUND

Telefon: 45 93 92 21

E-post: [email protected]

Bunadsølv og draktsølv:

ELIN ZIEGLER

Telefon: 45 93 92 32 

E-post: [email protected] 

ANNMARI ELLILA KNUTSEN

Telefon: 45 93 92 31

E-post: [email protected]