Blomqvist / Nettauksjon / Om Blomqvist på nett / Antikviteter / Bondeantikviteter

Nettauksjon

Bondeantikviteter

Bondeantikviteter

Vi søker gode bondeantikviteter til nye kampanjer. Våre kunder er interessert i autentiske møbler og gjenstander med original patina, slitasje og maling/rosemaling.Uskadede, hele og fullt brukbare møbler og ting.

Blomqvist planlegger neste auksjon med bondeantikviteter  19. - 28. mai 2020. Innleveringen er allerede godt i gang og vi søker flere objekter av høy kvalitet. Ta kontakt om du har noe du vurderer å selge. 

Solide og sjarmerende møbler som fortsatt er egnet til bruk, som for eksempel langbord, kannestoler, framskap og hengeskap, er det stor interesse for. Vakre prydgjenstander som ølfugler, ølboller, drikkekanner, trøyser, tiner og esker, lysstell, mangletrær, samt ski og staver er det også mange som gjerne vil ha. Praktiske møbler som kister, hyller, tallerkenhyller, kubbestoler, kurver er også populært. Videre har vi etterspørsel etter bunader og bunadsølv, og vakre tekstiler, vevnader og åklær, fra før år 1900.

De beste tingene er det alltid mange dedikerte samlere som er på jakt etter. Vi søker både etter rosemalte objekter fra tiden eller umalte trehvite objekter med herlig patina. Eller de kan være med svidekor eller skjært dekor. Muligheten og mangfoldet blant bondeantikvitetene er stort, og det ønsker vi også å ha på våre auksjoner. Om man i tillegg vet noe om opprinnelse og historikk – såkalt proveniens – så er det også med på å trekke priser oppover.

Om du har noe du vurderer å selge, ikke nøl å ta kontakt og send bilder på e-post til:

 

ALEXANDER FOSS

Ekspert antikviteter, bondeantikviteter og rosemaling

E-post: [email protected]