Blomqvist / Nettauksjon / Hvordan selger du på nettauksjon? / Vurdering og innlevering - nå kun etter avtale

Nettauksjon

Vurdering og innlevering - nå kun etter avtale

Vurdering og innlevering - nå kun etter avtale

For å sikre en trygg opplevelse for våre kunder og ansatte har Blomqvist hele tiden fulgt gjeldende smittevernregler. Nå innfører vi verdivurdering og innlevering kun etter avtale mandag - fredag. Dette gjør vi for at vi fortsatt trygt kan ta imot alle som kommer til oss ved å unngå kø og lang ventetid. Du kan enkelt bestille en avtale via vår bestillingskalender. Hver avtale er begrenset til 15 minutter i henhold til anbefalinger.

Praktisk informasjon

Munnbind er påbudt for alle som skal ekspederes. Dersom du har glemt ditt gir vi ut gratis i resepsjonen. Våre ansatte møter deg med munnbind og hansker. Alle overflater vaskes mellom hvert kundebesøk. Du finner antibac på flere steder i våre lokaler. Utenfor våre lokaler på Fornebu er det gratis parkering i 45 minutter.

Benytt deg gjerne av vår online-vurdering. Vi minner om at vi har gratis henting etter avtale i Oslo-området. Dersom du ønsker å avtale tid for et besøk utenom våre åpningstider legger vi til rette for det. Forespørsel kan sendes til [email protected]

Henting av kjøpte objekter

Det er ikke nødvendig med avtale for å hente kjøpte objekter eller å besøke våre visningslokaler. Husk å holde god avstand når du er på besøk hos oss. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.