Blomqvist / Kunsthandel / Tidligere auksjoner

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Tidligere auksjoner

Samtid & Moderne

Til årets første auksjon har vi gleden av å presentere en rekke gode verk av både norske og internasjonale kunstnere. I tillegg til kunstnere vi sjelden ser i annenhåndsmarkedet, som Hanne Borchgrevink, Olav Christopher Jenssen og Ole Jørgen Ness, har vi også svært gode verk av Gunnar S. Gundersen, Arne Kavli og Jakob Weidemann.

AUKSJON AVSLUTTET

Samtid, Moderne & Klassisk

Velkommen til visning av årets siste auksjon - åpner 6. desember kl. 18. Katalogen er tilgjengelig på nett og det er allerede nå mulig å legge inn bud.

AUKSJON AVSLUTTET

Moderne, Klassisk & Munch

Vi ønsker velkommen til visning som pågår, og auksjon 15. november kl. 18. Et variert og svært innholdsrikt utvalgte kunstverk vises nå. En rekke unike og spennende verk av våre aller mest kjente kunstnere er kommet inn.

AUKSJON AVSLUTTET

Høstens Samtid & Moderne 2016

Auksjonen byr på topparbeider av sentrale samtidskunstnere og moderne kunst fra tidlig 1900-tallet og fremover.

AUKSJON AVSLUTTET

Samtid, Moderne og Klassisk & et Eksklusivt Utvalg Eldre Norsk Sølv

Sesongens siste auksjon ble avholdt tirsdag 21. juni kl 18 i Tordenskiolds gate.

Tildels meget gode resulter ble oppnådd og særlig er det verdt å merke seg den sterke interessen på Gunnar S Gundersen og Anna Eva Bergman bilder.

Innlevering pågår til høstens auksjoner. Kontakt oss gjerne i dag for mer informasjon på kunst@blomqvist.no eller 22 70 87 70.

AUKSJON AVSLUTTET

Moderne, Klassisk og Munch & Privatsamling Eldre Glass

Katalogen ligger nå komplett på nett. Det er fortsatt mulig å levere inn kunst til vår neste auksjon Samtid, Moderne & Klassisk i juni.

AUKSJON AVSLUTTET

Samtid & Moderne

Auksjonsrekorder på Samtid & Moderne

AUKSJON AVSLUTTET

Contemporary, Moderne og Eldre

Auksjonen 15. desember får et nøye utvalg av kvalitet fra alle epoker, fra samtidskunst til eldre malerier.
Katalogen er nå komplett på nett.

AUKSJON AVSLUTTET

Høstens Moderne og Eldre

Se katalogen nå for Moderne og Eldre, og Mestere på papir.
Edvard Munch, Harriet Backer, IC Dahl, Nikolai Astrup, Kai Fjell…. Nå ligger katalogen på nett fylt med interessante, unike og spennende verk.

AUKSJON AVSLUTTET

Munch, Nesch, Astrup og andre store mestere på papir

En rekke spennede arbeider er kommet inn. Se katalogen sammen med de andre bildene som kommer på Høstens Moderne og Eldre.

AUKSJON AVSLUTTET

Høstens Moderne og Contemporary 2015

Visning pågår hver dag og katalogen finnes her på vår nettside. Et meget godt innhold av billedkunst fra en rekke av våre aller mest anerkjente kunstnere fra omkring midten av 1900-tallet frem til i dag. Auksjon tirsdag 13. oktober kl 18 avholdes i våre historiske lokaler i Tordenskiolds gate.

AUKSJON AVSLUTTET

Moderne, contemporary og eldre kunst

Velkommen til auksjon 16. juni kl 18.00. En rekke spennende verk av våre mest kjente kunstnere legges ut for salg. Etter seneste auksjon med mange svært gode resultater ser vi nå frem til sesongens siste auksjonshøydepunkt. Siste visningsdag er mandag 15. juni kl 11-17.

AUKSJON AVSLUTTET

Vårens moderne og eldre - kunst og sølv

Auksjonen Vårens Moderne og Eldre gikk av stabelen 12. mai i Tordenskiolds gate. Høy temperatur og hete budrunder i salen førte til fantastiske resultater både for kunst og sølv.

AUKSJON AVSLUTTET

Høstens Vinauksjon 2013

For første gang inviterer vi i samarbeid med Vinmonopolet til Vinauksjon i Norge. Det vil ikke være overføring på web TV av vinauksjonen pga norsk alkohol-lovgivning.

AUKSJON AVSLUTTET

Sensommerauksjon 2013

Årets Sensommerauksjon inneholder et variert utvalg kunst, antikviteter og smykker av høy kvalitet - i ulike prisklasser.

AUKSJON AVSLUTTET

CONTEMPORARY BY BLOMQVIST 2012

Contemporary by Blomqvist er høstens store nysatsning og er vår spesialauksjon for norsk og internasjonal samtidskunst og foto. Velkommen til visning til og med 5. november.

AUKSJON AVSLUTTET