Blomqvist / Kunsthandel / Hvordan kjøpe

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Hvordan kjøpe

Hvordan kjøpe

Det er enkelt, trygt og spennende å handle hos Blomqvist Kunsthandel. På auksjon bestemmer du selv hvor mye du vil by, og du kan føle deg sikker og trygg på ditt kjøp. Blomqvist har 150 års erfaring og er dermed Norges fremste eksperter på verdivurdering av kunst. Følg våre tre enkle steg for å bli auksjonens vinner:

STEG 1 – VISNING

Du er velkommen til oss for å se og undersøke alle auksjonsobjektene som er til salgs. Uken før hver auksjon kan du besøke oss og treffe våre eksperter i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu. Har du ikke anledning til å komme, kan du se alle katalognummer i vår gjennomillustrerte katalog, enten på nett eller i trykket utgave. Katalogen foreligger cirka to uker i forkant av hver auksjon. Du kan bestille den enkeltvis eller abonnere, mer informasjon her.

STEG 2 - BUDGIVNING

Du kan velge mellom fire enkle kjøpsmetoder for å gi bud:

BudFraSalen
 
forhåndsbud
 
Telefonbud

BUD FRA SALEN

Besøk oss på auksjonskvelden. Det er åpent for alle. Registrer deg, motta budspade og opplev stemningen på en ekte Blomqvist auksjon!

 

FORHÅNDSBUD

Hvis du ikke kan være tilstede på auksjonskvelden, kan vi by for deg, opp til ditt oppgitte maksimums bud.

 

TELEFONBUD

En av våre ansatte ringer deg, og du vil kunne by og følge budgivningen direkte på telefon. Ta kontakt med oss for avtale om telefonbudgivning.

STEG 3 - KJØP

betaling
 
Utlevering

BETALING

Kjøpt kunstverk kan betales og hentes samme kveld, eller innen en uke etter avsluttet auksjon. Du kan betale med kort eller via din nettbank.

 

HENTING

Blomqvist kan bistå med pakking og forsendelse, eller sette deg i forbindelse med transportsfirmaer over hele verden. Kjøpt kunstverk må hentes innen 14 dager etter auksjonen.