Blomqvist / Kunsthandel

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt
Kurs

Kunsthandel

Kunsthandel

INNLEVERING PÅGÅR TIL HØSTENS AUKSJONER

Nå forbereder vi høstens spennende auksjonssesong og du er velkommen til å besøke oss for verdivurdering med kunstverk du ønsker å selge. Hos Blomqvist er du alltid velkommen til å delta på våre auksjoner. Om du besøker oss som kjøper eller selger, vil våre kunnskapsrike eksperter hjelpe deg gjennom de enkle stegene til et vellykket kjøp eller salg. Besøk oss i Tordenskiolds gate eller send oss din forespørsel på e-post. Det er mulig å avtale hjemmebesøk.

Birgitte Chr. Schiøth 22 70 87 89

Erlend Hammer 22 70 87 75

Knut Forsberg 22 70 87 82

Elisabeth Vik Forsberg 22 70 87 76

Kommende auksjoner

Høstens Samtid & Moderne

Innleveringen til høstens store auksjon for moderne kunst og samtidskunst er nå avsluttet. Vi jobber nå med å ferdigstille katalogen. Bilder vil bli publisert her til katalogen er komplett. Gjennom ekspertise, kvalitet og mange av markedets høyeste snittpriser er Blomqvist landets ledende auksjonshus.

INNLEVERING AVSLUTTET

Moderne, Klassisk & Munch

Nå pågår innleveringen til høstens store auksjonsbegivenhet. Vi søker topparbeider av Edvard Munch, samt moderne og klassisk kunst. Gjennom ekspertise, kvalitet og mange av markedets høyeste snittpriser er Blomqvist landets ledende auksjonshus. Har du et kunstverk du vil få vurdert og selge er du velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike eksperter for en verdivurdering i dag!
Frist: 10. oktober

INNLEVERING PÅGÅR

Samtid, Moderne & Klassisk

Innlevering pågår til sesongens siste auksjon Samtid, Moderne & Klassisk. Vi søker kunstverk av høyeste kvalitet innen alle epoker.
Frist: 7. november

INNLEVERING PÅGÅR