Blomqvist / Kunsthandel

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Kunsthandel

Kunsthandel

VI SØKER KUNST

Vi søker eksklusiv kunst fra alle tidsepoker i høyere prisklasse til våre kommende auksjoner. Fra tidlig 1800-tallet til dagens samtidskunstnere og Edvard Munch.

Mange nye prisrekorder og vår rekord for kunst bidrar til mange spennende salgsoppdrag. Det store imponerende verket av Theodor Kittelsen «Guldhornet» oppnådde en oppsiktsvekkende prisrekord på kr 12,8 millioner. Vi opplever fornyet interesse for eldre norske klassikere samtidig med friske budgivninger for kunst fra 1960- og 70-tallet, eksempelvis Anna-Eva Bergman og Jakob Weidemann som begge har oppnådd svært gode priser. Nye prisrekorder er satt da samlere og institusjoner kjempet om de beste verkene. Velkjente billedhuggere, som Arnold Haukeland, er også attraktive for kjøperne. Fotografi og grafikk av høy kvalitet fortsetter å være populært. Benytt deg av vår store stab av eksperter som daglig forbereder auksjoner og vurderer kunst for salg.

Besøk oss gjerne i Tordenskiolds gate 5, send oss en e-post kunst@blomqvist.no eller ring 22 70 87 70 så hjelper vi deg gjerne med verdivurdering. Vi kan besørge hjemmebesøk. 

Birgitte Chr. Schiøth 22 70 87 89

Knut Forsberg 22 70 87 82

Elisabeth Vik Forsberg 22 70 87 76

Gunnar Krogh-Hansen 22 70 87 84

Toril Winger Johnson 22 70 87 77

Les mer om vårt innholdsrike program for høsten her.

Les også mer om våre vinauksjoner her.

Kommende auksjoner

Samtid & Moderne

Vi søker kunst til høstens første auksjon 15. oktober – Maleri, skulptur og fotografi av høy kvalitet fra norske og internasjonale anerkjente kunstnere fra etterkrigsperioden og frem til i dag.

INNLEVERING PÅGÅR

Unika Auction 2019

Unika Auction er et samarbeidsprosjekt mellom Blomqvist, Klubben for Norske Formgivere og Designers' Saturday, hvor ideen er å samle inn, stille ut og auksjonere bort prototyper av nye designere, og gamle norske møbelhelter. Unika Auction arrangeres søndag 8. september på Kunsthøgskolen i Oslo kl. 15.30.

KATALOG PÅ NETT

Moderne, Klassisk & Munch

Vi søker nå topparbeider av Edvard Munch og andre betydningsfulle kunstnere. Moderne og klassisk kunst, samt eksklusive glass- og sølvgjenstander selges på høstens store auksjonsbegivenhet tirsdag 12. november.

INNLEVERING PÅGÅR