Blomqvist / Kunsthandel

Kunsthandel

Søk direkte etter objekt

Kunsthandel

Kunsthandel

VI SØKER KUNST

Vi søker eksklusiv kunst fra alle tidsepoker i høyere prisklasse til våre kommende auksjoner. Fra tidlig 1800-tallet til dagens samtidskunstnere og Edvard Munch.

Mange nye prisrekorder og vår rekord for kunst bidrar til mange spennende salgsoppdrag. Det store imponerende verket av Theodor Kittelsen «Guldhornet» oppnådde en oppsiktsvekkende prisrekord på kr 12,8 millioner. Vi opplever fornyet interesse for eldre norske klassikere samtidig med friske budgivninger for kunst fra 1960- og 70-tallet, eksempelvis Anna-Eva Bergman og Jakob Weidemann som begge har oppnådd svært gode priser. Nye prisrekorder er satt da samlere og institusjoner kjempet om de beste verkene. Velkjente billedhuggere, som Arnold Haukeland, er også attraktive for kjøperne. Fotografi og grafikk av høy kvalitet fortsetter å være populært. Benytt deg av vår store stab av eksperter som daglig forbereder auksjoner og vurderer kunst for salg.

Besøk oss gjerne i Tordenskiolds gate 5, send oss en e-post [email protected] eller ring 22 70 87 70 så hjelper vi deg gjerne med verdivurdering. Vi kan besørge hjemmebesøk. 

Birgitte Chr. Schiøth 22 70 87 89

Knut Forsberg 22 70 87 82

Elisabeth Vik Forsberg 22 70 87 76

Gunnar Krogh-Hansen 22 70 87 84

Toril Winger Johnson 22 70 87 77

Les mer om vårt innholdsrike program for høsten her.

Les også mer om våre vinauksjoner her.

Kommende auksjoner

Moderne, Klassisk & Munch

Vi søker nå arbeider av Edvard Munch og andre betydningsfulle kunstnere. Moderne og klassisk kunst, samt eksklusive glass- og sølvgjenstander selges på høstens store auksjonsbegivenhet tirsdag 26. november.

INNLEVERING PÅGÅR