Blomqvist / Klassisk auksjon / Unika Auction 2019

Klassisk auksjon

Søk direkte etter objekt
Tilslagsliste
Auksjon: søndag 08. september 2019 kl 15.30

AUKSJON AVSLUTTET Unika Auction 2019

Unika Auction er et samarbeidsprosjekt mellom Blomqvist, Klubben for Norske Formgivere og Designers' Saturday, hvor ideen er å samle inn, stille ut og auksjonere bort prototyper av nye designere, og gamle norske møbelhelter. Unika Auction arrangeres søndag 8. september på Kunsthøgskolen i Oslo kl. 15.30.

Årets Unika Auction ønsker å sette fokus på norsk formgiving fra etterkrigstiden og frem til i dag, øke interessen for ny norsk design og vektlegge en ufortalt del av norsk møbelhistorie.

Konseptet gikk av stabelen for første gang under DS i 2017 og ble en stor suksess med unike samlerobjekter og stort oppmøte.

Alle årets auksjonsobjekter vil være stilt ut på Kunsthøgskolen i Oslo hele helgen 6. – 8. september. Søndagen er satt av til auksjon i samme lokale, live med auksjonarius fra Blomqvist og muligheter for å gjøre et designkupp eller flere.

– Her er det snakk om både skisser, prototyper, tester, unika og produkter som er vanskelig å få tak i, så dette er en unik sjanse til å sikre seg noe for fremtiden, sier prosjektleder Silje Nesdal.

Visning

6. – 8. september på Kunsthøgskolen i Oslo.